24 Mart 2014 Pazartesi

CLASH OF CLANS SON HİLELERİ TAKTİK 2014



Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazımızda sizlerle, son zamanlarda akıllı telefon ve tabletlerde oynanan en popüler oyun olan Clash Of Clans’ın hilesini paylaşacağız.
İnternette çalışmayan bir çok hile varken biz sizlere çalışan tek hileyi anlatacağız. Bu hile programında ban yeme riskiniz yoktur ! Öncelikle bu hile ile birlikte oyunda sınırsız elmasa sahip olabilirsiniz. Bu sayede yeni inşaat klübeleri alıp oyunda ki binalarınızı daha hızlı bir şekilde inşa edebilirsiniz. Hilenin başka bir özelliği de sizleri sınırsız altın sahibi yapmasıdır. Ayrıca bu hile ile birlikte inşa edeceğiniz ve yükselteceğiniz binaların sürelerini sıfırlayabilirsiniz ve köyünüz, en iyi şekilde savunulmak için otomatik olarak düzenlenir. Hilenin en iyi özelliklerinden biri, bu hileyi oyununuza uygularken telefona ihtiyacınız olmamasıdır. Çünkü sizlere vereceğimiz hile programı sayesinde server’dan direkt olarak oyundaki altın ve elmasların miktarını değiştirip çıkabilirsiniz. Daha sonra oyuna akıllı telefon veya tabletlerinizden girdiğinizde, yaptığınız değişikliklerden devam ederek oyunu oynayabilirsiniz.

AŞAĞIDAKİ ANLATILANI UYGULAYINIZ!
Gelelim sizlerle paylaşacağımız Clash of Clans hile programının nasıl kullanılacağına. Öncelikle verdiğimiz linkten hile programını indirin ve açılan sayfaya kullanıcı adınızı girin. Eğer oyunu android cihazdan oynuyorsanız kullanıcı adınız Google Play’de kullandığınız e-posta adresinizle ya da Game Center’da ki kullanıcı adınızla aynıdır. Hile programına giriş yaparken şifre girmenize gerek yoktur. Sadece kullanıcı adınızı tam ve eksiksiz bir biçimde girmeniz yeterli. Programa giriş yaptıktan sonra programın altta yer alan bölümüne oyunu oynadığınız cihazın bilgilerini girerek  devam edin. Bu işlemi yaptıktan sonra program sizden oyunu kurulu olduğu cihazda açmanızı isteyecektir. Oyunu açtıktan sonra program server ve telefonunuz üzerinde bir bağlantı yapacak. Bu yaklaşım 1 ile 7 dakika sürebilir. Program bağlandıktan sonra karşınıza gelecek sayfadan istediğiniz altın ve elmas değerlerini girebilir ya da köyün düzenini  max. savunma moduna alarak otomatik olarak düzenleyebilirsiniz.
Oyundan Görüntü:
ClashofClans
Clash Of Clans hilesi İndirme Linki
android_apk



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers