2 Mart 2014 Pazar

CLASH OF CLANS EN İYİ EN SON HİLELERİ, İPUÇLARI VE TAKTİK 2014



Clash of clans'la alakalı tavsitelerimi, deneyimlerimi, ipuçlarını ve taktiklerimi sizlere anlatacağım. ve işte bazı tavsiyeler,
*para yatırarak aldığınız veya görevlerden topladığınız gemleri işçi kulübesi almak için kullanın. 
*size başta verilen gemleri harcamayın. para yatırmasanız bile görevlerden gelen gemleri biriktirerek işçi kulübesi alabilirsiniz.
*düşük seviyelerde köy binanızı dışarı alın, depoları ve savunma birimlerini ortaya alıp etrafını duvarla çevreleyin.
*iyi bir clan bulun.
*oyunu düzenli olarak kontrol etmeye çalışın.
*maden ve toplayıcıları bir kenara atmayın. eğer erkenden yükseltirseniz fazla saldırı yapmanıza gerek kalmadan sürekli ganimet kazanırsınız.
*askeri şeyleri sürekli geliştirin. zaten iksir daha çabuk toplanıyor.
*önce okçu kulelerinin, sonra topların, sonra diğer savunma birimlerinin seviyesini yükseltin. çünkü seviye atladığında hasarı en çok artan iki birim okçu kulesi ve toptur.
*bütün birimlerinizi köy binanızın izin verdiği en yüksek seviyeye çıkarmadan köy binanızı yükseltmeyin. çünkü size saldıran kişiler genellikle köy binanızın seviyesiyle orantılı oluyor.
*kupanın size getirdiği somut artılar, eksilerden daha az çünkü size saldıranlar sizin kupanız civarında oluyor. daha çok artistlik olsun diye kupayla uğraşılıyor.

öncelikle belli bir seviyeye kadar köy binanızı dışarda tutun, savunma ekipmanları ve depolarınızı iyi koruyun.(20-25lvl e kadar)

havan topu köyün ortasında olsun ve havan'ın yanına büyücü kulesini koyun. niye diye soracak olursanız; havan dibindeki hedefleri vuramadığından bu açığı büyücü kulesi kapayacak. 

köy binası 5. seviyeye geldiğinde yeterince duvarınız oluyor. bu duvarları çok iyi kullanmanız gerek. köyü loblara ayırın. bu sayede düşmanlar duvarı kırmak için uğraşırken savunmanız adam öldürmüş olur. ha bide tuzakları çok çok iyi kullanmanız gerek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers