11 Ocak 2014 Cumartesi

CLASH OF CLANS İPUCU EN SON HİLELERİ



Clash of Clans oynamaya başlayan arkadaşlara tavsiyeler

Oyunun başlangıcında verilen gem (yeşil elmas) leri kesinlikle harcamayın.  İlerleyen seviyelerde inşaat sürelerinin artmasıyla 2 işçi yetersiz kalacaktır. Çalı, ağaç, kütük, taş gibi engelleri kaldırarak, verilen görevleri yerine getirerek elmaslarınızı yani gemlerinizi biriktirip inşaatçı kulübesi alabilirsiniz. Bu da daha hızlı gelişmenize olanak sağlayacak, kesinlikle yararınıza olacaktır.

Oyunun (yeşil elmas ) başındabit kesinlikle harcama var. Inşaat dönemi ilerleyenseviyeleri ile 2 işçi yetersiz olacaktır . Çalılar , ağaçlar , günlükleri , taş gibi kaldırarak engeller , banka inşaatçılar alabilirsiniz tasarrufgörevlerini yerine getirmek için elmas taş yani . Bu hızlı büyümeye izin verecek , bu kesinlikle sizin yararınıza olacaktır .

Oyunu tanımak için oyunun başında kesinlikle kalkan ikinci gün devre dışı edilir . Eğer dışarıdan saldırı almak kaçınılmaz olacak eğer ilerleme tamamlamadanikinci gün devre dışı bırakılması , kalkan . Kalkanınerme önermek sonra saldırı yapmayın . :)

Bu yapıların savunma ve duvar geliştirilmesi için önemlidir. Savunma altın kuvvetli kaynakları olarak ve yükseltmek sonra iksirler asılsız ve anlamsız olurdu . Belli bir seviyeye kadar, diğer oyuncular altın ve iksir saldıraraksavunma ağırlık vermek ihtiyaçlarınızı karşılamak için sizin yararınıza olacaktır . Binanızınseviyesi ile orantılı bir şekilde geliştirilen köy düzeyinde Duvar . Duvarlar için sizesavaş sırasında zaman kazandıracak .

Altın ve iksirler mağaza bırakmayın . Oyunu terk girmek yetersizlik için mağaza altın ve iksir . Duvarıngelişiminde Gold, senlaboratuvardaaskerigelişiminde iksir kullanabilirsiniz .

Oyun için hiçbir hileler vardır . Internetsözde popüler gösterisi talep edecek dolaşırken rastlayabilirsiniz Şifre kesinlikle hile için zaman kaybetmek yok .
[​IMG]

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers